Particulier
Zakelijk

Dakisolatie

Een dak zonder isolatie? Het is één van de grootste energieverspillers. Met goede isolatie van uw dak of zolder bespaart u jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten. Bovendien gaat uw wooncomfort er flink op vooruit.

Besparen met dakisolatie

30% van de warmte in uw woning gaat verloren via het dak. Dakisolatie levert dan ook al snel een goed rendement op. Bovendien wordt de zolder, met een goed geïsoleerd dak, veel meer dan alleen een bergruimte. Zo kunt u op de zolder een extra slaapkamer of een werkkamer maken. Dakisolatie zorgt op deze manier ook voor een waardestijging van uw huis.

Schuindak isoleren

Schuindakisolatie wordt ook wel de warm dak-methode genoemd. Voor de isolatie van de binnenzijde van het dak gebruiken wij speciaal afgewerkte isolatieplaten met een perfect isolatievermogen voor een nette en strakke afwerking.

Zo werkt het

Er zijn dus diverse technieken om bestaande dakconstructies goed te isoleren. Welke het best geschikt is voor uw specifieke situatie hangt af van het soort dak. Gaat het om isolatie van een schuin of hellend dak? Is het verstandig om het dakbeschot te isoleren? Ook is het afhankelijk van eventueel reeds uitgevoerde isolatiemaatregelen. Zo kunnen we uw zolder van binnenuit isoleren of na-isoleren door isolatiemateriaal aan te brengen tegen het dakbeschot of de dakspouw, en in de ruimte tussen de dakpannen en het dakbeschot. Soms is het ook mogelijk om niet het dak, maar de ruimte tussen de bovenste verdieping en het dak zelf te isoleren.

Direct offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning te isoleren? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Liever persoonlijk contact? Bel dan direct met ons.