Particulier
Zakelijk

Over ons

Ruim 25 jaar ervaring; die hebben wij in huis én zetten we graag in voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van een totaaloplossing voor het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand.

Begeleiding van begin tot eind

Hoe we te werk gaan? We starten met een deskundig onderzoek van uw woning of pand door een van onze isolatie-experts. Naar aanleiding daarvan ontvangt u een maatwerkadvies en bespreken we met u ons plan van aanpak. Gaat u akkoord dan voeren onze isolatiemonteurs de werkzaamheden zorgvuldig en onder certificering voor u uit. Het is daarbij goed te weten dat wij uitsluitend werken met gerenommeerde producten, zoals Knauf, Rockwool, Isover en thermoparels. Daarnaast beschikken wij over diverse certificaten.

Komt u eens langs?

Meer weten over isolatie? Of nader kennismaken met ons? U bent van harte welkom in onze showroom waar we u alle vormen van energiebesparende maatregelen kunnen laten zien. U vindt ons in het duurzaamheidscentrum aan de Kayersdijk 169 in Apeldoorn.

Powered bij LeefEnergieBewust

Rouwenhorst Isolatie vormt samen met diverse andere professionele partijen de groep LeefEnergieBewust. Samen bieden wij door het hele land duurzaamheidsproducten aan. Denk aan zonnepanelen, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en laadpalen. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en advies op maat. Dankzij onze lokale vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt en ook dat is weer goed voor het milieu. Onze bedrijven hebben samen meer dan 25 jaar ervaring en met elkaar verduurzamen wij jaarlijks ruim 20.000 woningen. Wij zijn door diverse gemeenten geselecteerd als preferred supplier.

De volgende bedrijven zijn onderdeel van LeefEnergieBewust: