Over ons

Over ons

A. Rouwenhorst Isolatie is gespecialiseerd in een totaaloplossing voor het verduurzamen van uw woning. Na een deskundig onderzoek van een van onze isolatie experts ontvangt u een maatwerkadvies. Samen met u bespreken we een plan van aanpak. Onze isolatiemonteurs zullen daarna de werkzaamheden zorgvuldig en onder certificering uit voeren.

A. Rouwenhorst Isolatie BV werkt alleen met gerenommeerde producten zoals Knauf, Rockwool, Isover en thermoparels. Wij geven u graag professioneel en vrijblijvend advies over het juiste materiaal bij uw woning.

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom waar we u alle vormen van energiebesparende maatregelen kunnen laten zien. Wij zijn gevestigd in het duurzaamheidscentrum aan de Kayersdijk 169 in Apeldoorn.

Rouwenhorst Isolatie is onderdeel van LeefEnergie­Bewust, de duurzaam­heidsgroep voor particulieren, VvE’s en het MKB. Met 9 vestigingen en 250 personeelsleden bieden wij door het hele land duurzaam­heids­producten aan. Denk hierbij aan zonnepanelen, spouw­muur­isolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en laadpalen. Wij onder­scheiden ons door een persoonlijke aanpak en advies op maat. Dankzij onze lokale vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt en ook dat is weer goed voor het milieu. Onze bedrijven hebben samen meer dan 80 jaar ervaring en met elkaar verduurzamen wij jaarlijks meer dan 20.000 woningen.

De volgende bedrijven zijn onderdeel van LeefEnergieBewust:

Scroll to Top

Vraag een gratis advies­gesprek aan

Onze adviseur komt geheel gratis en vrijblijvend bij u langs.