Particulier
Zakelijk

Thermografische onderzoek

Thermografisch onderzoek wordt uitgevoerd met gevoelige meetapparatuur zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe uw woning er aan toe is

Thermografische scan

Benieuwd waar in uw woning u warmte verliest en of u flink kan besparen op uw energierekening? Laat een thermografische scan van uw woning uitvoeren door de specialisten van A. Rouwenhorst Isolatie.

Nauwkeurige warmtebeelden

Een thermografisch onderzoek wordt verricht met hulp van warmtebeelden. Door een thermografische camera (infrarood camera) worden de temperatuurverschillen in uw woning in kaart gebracht. De thermografische scan geeft inzicht waar in uw woning uw warmte verliest.

Daarnaast wordt er naar het type materiaal gekeken tijdens een thermografisch onderzoek. Omdat de temperatuurverschillen van de oppervlakten nauwkeurig worden gemeten, maakt een thermografische scan het mogelijk om te zien wat er zich onder een oppervlakte afspeelt.

Betrouwbaar isolatieplan voor uw woning

In vrijwel alle woningen is isolatie van de vloeren mogelijk. Wilt u graag meer wooncomfort? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, besparing en kosten van vloerisolatie. Uiteraard geven we u ook graag informatie over andere vormen van isolatie; ook voor bodemisolatie van uw kruipruimte, dakisolatie en spouwmuurisolatie kunt u bij ons terecht.

De voordelen van een professioneel thermografische scan

Bij een goede warmtescan is het belangrijk dat dit wordt uitgevoerd door een professional. Een professional kan de warmtebeelden met precisie afstellen op verschillende bouwmaterialen. Bij een nauwkeurige warmtescan is het belangrijk dat er minstens 10 graden verschil is tussen de binnen- en buitentemperatuur. Ook is het van belang dat er geen verstoring is door zonneschijn en/of neerslag.

Een thermografische scan van uw woning is geschikt voor controle van het niveau van de vloerisolatie (kruipruimte en bodemisolatie), dakisolatie en spouwmuurisolatie.

Bespaar op uw energierekening

Het uiteindelijke doel van de thermografische scan is dat u woning duurzamer wordt waarmee uw bespaart op de energiekosten. A.Rouwenhorst isolatie maakt voor u een professioneel en uitgebreid rapport met een complete onderbouwing na het uitvoeren van de warmtescan.

In het rapport staat een vrijblijvend advies over de mogelijke isolatieverbeteringen in uw woning. Verdere informatie is uiteraard bijgevoegd in het rapport, zoals de investering, de subsidies op isolatie, de energiebesparingen en meer voordelen van A. Rouwenhorst isolatie.

Een afspraak maken voor thermografisch isolatie-onderzoek

Thermografisch onderzoek wordt verricht voor zowel particulieren als bedrijven. Voor meer informatie kunt u 055 30 300 10 bellen of het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen. Een van onze specialisten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak. U kunt vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen, onze isolatieadviseurs bekijken en besluiten voor u wat de mogelijkheden en de beste opties zijn.

Direct offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning te isoleren? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Liever persoonlijk contact? Bel dan direct met ons.