Particulier
Zakelijk

Isolatieherstel

Isoremove

Het kan zijn dat er in het verleden isolatie is aangebracht die op dit moment niet meer voldoet. A.Rouwenhorst is gecertificeerd om de oude isolatie te verwijderen en de gevels te voorzien van nieuwe spouwmuurisolatie.

Wanneer spouwmuurisolatie in het verleden niet goed is aangebracht kan het zijn dat u last heeft van vocht en schimmels. Met de huidige materialen en technieken is dit niet meer aan de orde. Wij kunnen iedere vorm van oude spouwmuurisolatie verwijderen met ons isoremove systeem.

Onze adviseurs vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Wanneer is na isoleren van uw spouwmuur interessant?

U heeft een spouwmuur uit de jaren ’80 en:

  • uw woning of bedrijfspand is vochtig.
  • uw woning of bedrijfspand bevat schimmel.
  • uw moet veel stoken om woning of bedrijfspand warm te houden.

Twijfelt u of na isoleren van uw spouwmuur interessant voor u is? Neem contact op met onze isolatiespecialisten. Wij adviseren u vrijblijvend over uw isolatiemogelijkheden.

Thermografisch onderzoek

Hoe weten we of het uf-schuim in uw spouwmuur daadwerkelijk is gezakt en na isoleren effectief is? Hier doen we uiteraard eerst onderzoek naar. We bekijken uw spouwmuur met een thermografisch onderzoek (infrarood). Hiermee zien we wat de status van de huidige spouwmuur is. We maken inzichtelijk op welke plekken uw warmte verliest en hoeveel dit is. Hiermee maken we inzichtelijk hoeveel u kunt besparen wanneer uw spouwmuur weer optimaal functioneert door na isoleren.

Werkwijze na isoleren reeds geïsoleerde spouwmuur

A.Rouwenhorst heeft professionele apparatuur om oude isolatieresten uit uw spouw te verwijderen. Dit isolatiemateriaal is zijn isolatiewaarde grotendeels verloren. We verwijderen eerst het oude isolatiemateriaal uit de spouwmuur. Vervolgens plaatsen we nieuw isolatiemateriaal. We gebruiken ander materiaal dan wat er in de jaren ’80 werd gebruikt. Na isoleren doen we met minerale inblaaswol (glaswol) of EPS-parels.

Na isoleren door Rouwenhorst

Rouwenhorst Isolatie heeft de methodes voor na isoleren reeds geïsoleerde spouwmuur geperfectioneerd. Bij na isolatie worden de isolerende eigenschappen van de spouw weer volledig hersteld. Het isolatiemateriaal wat wij gebruiken voor de isolatie is modern en zakt gegarandeerd niet weg zoals uf-schuim. Bij na isoleren wordt het isolatiemateriaal gelijkmatig in de spouw verdeeld voor een uitmuntende isolatiewaarde.

Direct offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning te isoleren? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Liever persoonlijk contact? Bel dan direct met ons.